AKTUELNO

Današnje saopštenje pojedinih članova opozicije u kome se regularni poslovi regulisanja saobraćaja od strane pripadnika MUP-a nazivaju vrhuncem brutalnosti, još jednom je potvrdilo da je jedina politika koju te stranke imaju da ponude - politika laži, gluposti i obmane građana, izjavila je državna sekretararka u MUP-u Biljana Popović Ivković.

- Saša Janković, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Zoran Živković, Boris Tadić i ostali politikanti u nedostatku sopstvene politike i ideje nastavljaju da iznose laži i ponovo zloupotrebljavaju pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova - kaže članica predsedništva SNS.

Ivković smatra da je "prljava praksa" o kojoj predstavnici opozicije govore primerena upravo njima, a da su u to građani Srbije imali priliku da se uvere.

- Doduše najbolju ocenu i mišljenje građani Srbije već su dali na izborima. Uostalom, čovek koji je godinama zloupotrebljavao instituciju zaštitnika gradana i crpeo državne resurse najbolje zna šta je zloupotreba, te u njegove jalove i zgrčene pokušaje prebacivanja krivice na drugoga - na svu sreću ni sada niko neće poverovati - rekla je državna sekretarka.

#Biljana Popović Ivković

#Saša Janković

#Vuk Jeremić

'